Göteborg

Allmänt Permalink5
Vi kommer som sagt att åka till Göteborg på måndag för att jobba. Vi har någon enstaka tid kvar så är det så att du känner att du skulle vilja ha ett besök av oss hemma hos dig? Hör då av dig till; 0522-161 57 eller maila [email protected]


Priserna är detsamma!

Hel hårförlängning(100 slingor) :                            2500 kr

Hel hårförlängning (80 slingor) :                             2000 kr

Förtjockning (60 slingor):                                       1500 kr

 

 

#1 - - emma:

Hejsan, färgar ni och klipper hår också eller är det bara hårförlägning som ni sysslar med ? :)

#2 - - Amanda:

Hej!



Vi sysslar bara med hårförlängning men självklart klipper vi in ordentligt efter vi har satt i dina extensions!



#3 - - Emma:

Hej, missade er precis då jag upptäckte er blogg nu, en månad för sent. 2500 kr är jättebilligt för exstensions ju! Var det ett kampanjpris eller har ni samma pris i salongen hela tiden? Det kanske nästan är värt att ta sig från Göteborg till er salong för det bra priset tänker jag. Hur länge brukar era kunder kunna ha i sina extensions? Hur ofta bör man byta ert hår?



Kram Emma

#4 - - Amanda:

Hej Emma!



2500 kr är vårt standardpris för 100 slingor :) Vi har väldigt mycket kunder från Göteborg som kommer till vår salong i Uddevalla!



Hur länge man kan ha håret varierar väldigt mycket från kund till kund. Vissa väljer att göra ett återbesök efter ca 2-3 månader medan andra väntar längre och istället byter ut hela förlängningen efter ca 6 mån. Men hur länge du kan ha en förlängning beror mycket på hur snabbt ditt hår växer och hur du vårdar det. :)



Kram !

#5 - - Josefin:

Hej!

Jag har planer på att göra en hårförlängning hos er i sommar men jag undrar lite var man hamnar i pris liksom? Om vi säger att jag skulle göra en förlängning på 100 slingor vad MÅSTE jag ha mer då? Har tillexempel läst om exstensionborste, är det ett måste eller går det bra att använda den vanliga borsten man redan har hemma?



Kram Josefin

Till top